HISTORY

Industriell Ekonomi startades år 1983 på Chalmers, Göteborg. Några år senare arrangerades Industriell Ekonomis arbetsmarknadsmässa, I-Dagen, för första gången. 

I-Dagen syftar till att vara en mötesplats för studenter och företagsrepresentanter. Cirka 30 företag kommer att ställa ut på mässan och det erbjuds kontaktsamtal från tretton av dem. Kontaktsamtalen hålls under själva mässdagen där utvalda studenter får möjlighet att bygga mer personliga relationer till företag. Mässan avslutas med en bankett där företagsrepresentanter och studenter kan umgås över en middag under avslappnade former.

Målet är att inspirera studenter till att hitta sin väg bland de möjligheter som finns under och efter studietiden. I-Dagen vill visa på en variation av branscher och arbetsuppgifter som en examinerad I-student kan ha. Under dagen hålls även en frukost- och en lunchföreläsning samt andra event, bland annat CV-fotografering.

 

Vi i projektgruppen vill att I-Dagen ska kännas relevant för alla studenter på sektionen och hoppas på att 2021 års mässa ska leva upp till förväntningarna.

           

Projektgruppen 2021