PACKAGE OFFERS

Mässpaket*

I-Dagen erbjuder två mässpaket. Det som skiljer paketen åt är möjligheten att hålla kontaktsamtal.

Mer information finns längre ner på sidan

Monterplats

  • Annonsering

  • Monterplats

  • Frukost, lunch & fika

  • Två bankettbiljetter

Monterplats Plus

  • Annonsering

  • Monterplats

  • Frukost, lunch & fika

  • Två bankettbiljetter

  • Kontaktsamtal

15 000 kr
20 000 kr

* Är du ett samarbetsföretag till I-Armar, Chalmersföretag, organisation eller start-up gäller andra priser och mässpaket. Kontakta oss här.

Nedan följer information om mässpaketen

Monterplats

6 m² står till ert förfogande för utställningsmonter eller skärm på mässområdet. Ni får även tillgång till två ståbord och internetuppkoppling.

Annonsering

Från det att ni anmält er och fått en bekräftelse på att ni fått plats på mässan kommer ert företag presenteras med logga och en beskrivning av ert företag. I enlighet med Chalmers och               I-Sektionens kontinuerliga miljöarbete kommer den fysiska katalogen ej produceras.  Företagets logga kommer utöver det att vara med på I-Dagens affischer samt I-Dagens hemsida.

Kontaktsamtal

Under I-Dagen har ni som företag även möjlighet till personliga samtal och intervjuer med utvalda studenter. Studenterna anmäler intresse i god tid innan mässan genom att skicka in CV och personligt brev utefter era önskemål. Ni väljer sedan vilka studenter ni vill träffa för att lära känna bättre. Samtalen kommer hållas i enskilda rum som är till ert förfogande under hela dagen.

Frukost, lunch & fika

Dagen börjar med att det bjuds på frukost. Under frukosten ges praktisk information och en
närmare presentation om vad som kommer att ske under dagen. Här har ni även möjlighet att närmare bekanta er med ert företags studentvärd innan mässan öppnar och de besökande studenterna anländer.


Under dagen bjuds era representanter på fika i vår lounge där de även kommer ha tillgång till
diverse tilltugg. Två lunchbiljetter inkluderas i paketet, fler kan beställas.

Bankett

På grund av rådande omständigheter kommer vi inte kunna genomföra en bankett på samma sätt som under tidigare år. Istället kommer det anordnas en mindre middag på kvällen för företagsrepresentanter samt studenter. Denna är tänkt att vara ett informellt och avslappnat sammanhang för medverkande studenter och era representanter att mötas.

mässbild

Vad är Industriell Ekonomi?

Industriell ekonomi är en civilingenjörsutbildning som kombinerar teknik och naturvetenskap med ekonomi och management. Studenterna får en bred teknisk bas med förståelse för ekonomiska och organisatoriska frågor, vilket gör dem relevanta för en mängd olika branscher.

Vilka besöker I-Dagen?

På sektionen finns omkring 600 aktivt studerande, vilka önskar skaffa sig en egen bild av potentiella framtida arbetsgivare och arbetsuppgifter. I-Dagen är ett perfekt tillfälle för studenterna att göra detta, vilket gör att mässan under de senaste åren varit ett mycket uppskattat och välbesökt event.
 

Många av studenterna vill undersöka möjligheterna till
sommarjobb, internship och eventuell framtida anställning.

företagsvärd på i-dagen